2011-07-22 13:13:47• hírek • Kocsis Zoltán

Tizenkét letartóztatás az idei rekord

Az idei esztendő első felében nem kevesebb, mint száznyolcvan személyt börtönöztek be Szatmár megyében, derült ki a Szatmár Megyei Rendőr-főfelügyelőség rövidke értékeléséből.

Az első fél éves rekordot mellesleg július 19.-e tartja, amikor is nem kevesebb, mint tizenkét személyt tartóztattak le a rendőrség munkatársai huszonnégy óra leforgása alatt. A keddi nap tucatnyi letartóztatottja három különböző bűncselekmény miatt került (ideiglenesen) rács mögé.

A rendőrségi jelentésből kiderül továbbá, hogy 2011 első hat hónapjában összesen százhuszonhat személy érintette a Szatmár megyei börtönt, oly módon, hogy ide szállították őket, vagy innen szállítottál el őket - összesen negyven átszállítás nyomán. Nem kevesebb, mint 477 olyan akció volt az idén Szatmár megyében, amelyek során fegyveres kíséretben részesítették a szabadságvesztésre ítélt személyeket - összesen 703-at.

A Szatmár Megyei Rendőr-főfelügyelőség keretein belül a Fogvatartottak és Előzetesen Letartóztatottak Osztálya foglalkozik a szabadságvesztésre ítéltek fogadásával, nyilvántartásával, felügyeletével, őrzésével és szabadlábra helyezésével.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: